Въпреки усилията си отборът на Хебър завърши втори в надпреварата за Суперлигата. Тази вечер момчетата на Атанас Петров бяха надиграни от бургаския Нефтохимик, който се окичи с първото място и за четвърти пореден път спечели трофея, който бе само на крачка от нашите „тигри“.

Волейболистите на Хебър завършват със сребърните медали, след като в редовния сезон бяха първенци.

Не може да се отрече, че Хебър е най-бързо развиващият се отбор и заслугата за това е изцяло на треньора Атанас Петров. Той успя за краткия срок от три години да създаде тим, който смело посегна към титла, до която се достига твърде бавно. Не може да се отрече и заслугата на Община Пазарджик в лицето на кмета Тодор Попов, който не пожали средства, за да осигури максимален комфорт за играчите и резултатите не закъсняха. Второто място е само поредното стъпало, по което се изкачва Пазарджик и сега не ни остава нищо друго освен през следващия сезон да очакваме първото място.

Поклон, момчета! Поклон на всички вас, които доведохте отбора си до тук! Поклон пред публиката, която беше вашият най-голям приятел и която ще продължи да пълни залата. Смело напред!