Великденският венец ще внесе ведро и празично настроение във вашия дом. Неговото изработване е лесно, а също така можете да включите и вашите деца в подготовката за светлия християнски празник. Достатъчно е да имате идея, какво точно 24великденско венче 24великденско1 24великденско2

искате да постигнете. Много хора залагат на яйчените черупки, които тематично са свързани с празника, а също така се намират в изобилие покрай дните на подготовка. Няма да ви припомняме, колко много яйца са ви нужни за козунаци и великденски сладки.

24великденско3 24великденско4 24великденско5

Спокойно можете да си накършите клонки от дърветата в двора или да си направите малък излет в околностите на града, за да се сдобиете с тях. Оформете венчето и след това еспериментирайте. В магазините „Всичко по един лев“ ще откриете и пластмасови яйца. Те също могат да бъдат оцветени с акрилатни бои и дълго време да пазят спомена от Великден. Аранжирайте с цветя, те също могат да бъдат изкуствени.

24великденско7 24великденско8 24великденско9

И сега вече сте готови да украсите своята входна врата. Освен да ви радва с усещането за уют венчето ще напомня и на вашите съседи, че в неделя е Възкресение Христово!