Изпълнителният директор на „Асарел-Медет“ АД инж. Делчо Николов покани трима младежи, отличени в националния конкурс „Достойните българи“ и им връчи ваучери за почивка в базите на „Тракийски хотелиери“. 

На 11 януари 2019 година Делчо Михов, Радослав Карбанов и Цветан Ралчев се разхождали с автомобил из село Оборище, когато видели бедстваща възрастна жена. Качили я в колата и се обадили на кмета Милко Ангелов. Закарали жената до нейната къща, запалили печката да се стопли и се обадили на близките ѝ в Панагюрище. 

„Радостен съм, че в село Оборище има такива достойни и доблестни млади хора като вас. Това, което вие направихте, е пример за всички. Само когато сме заедно и си помагаме един на друг, можем да вървим напред и да успяваме“, обърна се инж. Делчо Николов към наградените от село Оборище. 

Делчо Михов, Радослав Карбанов и Цветан Ралчев благодариха на ръководството на „Асарел-Медет“АД за вниманието и заявиха, че не се чувстват като герои. „Не смятаме, че сме направили нещо кой знае какво. Всеки друг на наше място би помогнал на възрастната жена“, казаха младежите.