Градината е мястото, където отмаряме след делника. Ако вашата е насята с райграс, а между тревата се вият пътеки, можете да ги превърнете в произведения на изкуството. Това, разбира се, няма да стане за един ден, но пък можете да си направите план, който да изпълнявате през цялото лято. Предлагаме ви свежи идеи, които не се нуждаят от много средства, а с аидеален начин за разтоварване от основната ви работа.

Вашата пътека може да бъде изработена от речни камъни, каквито ще намерите в изобилие по коритото на Тополница и Марица, а също така и от цветни морски камъчета. Тях пък можете да съберете през лятото докато плажувате в Северна Гърция.

Съществува вариант и да боядисате камъчетата. Останалото е въображение и желание да отделите време, за да направите своя двор уникален.

Ако нямате търпение да започнете можее да си купите цветни камъни от строителните хипермаркети. Цената им варира от 6 до 9 лв. за пет килограмови разфасовки. Със сигурност ще ви трябва и цемент, както и пясък, от тях ще забъркате основата върху, която ще подредите камъните.

07пътека2 07пътека3 07пътека4 07пътека507площадка 07пътека 07пътека107пътека6 07пътека7 07пътека8 07пътека907пътека10 07пътека-ко