13брацигово13брацигово1

„Представителите на „БСП за България”, които ще отидат в Европейския парламент, ще защитават националния интерес и развитието на онази Европа, която би дала шанс за по-добро качество на живот на всички европейци”, посочи Димитър Данчев на среща с жители на Белово. Кандидатът за евродепутат от листата на „БСП за България“ посети региона и участва в редица дискусии. Много от хората в Белово и Велинград, споделиха с него, че са недоволни от изразходването на средствата от ЕС в Пазарджишка област и настояха за по-справедливо разпределение, за да може и малките, средните фирми и стопани да създават повече работни места в региона.

„Основна задача на нашите представители в ЕП ще бъде да се противопоставим на опитите на централноевропейските страни да наложат неприемливия пакет за мобилност, защото зад привидно добрите намерения за увеличаване на доходите на шофьорите, които са заети с превоз на тежки товари, всъщност се крие голямата опасност да бъде заличен от европейския пазар българският превозвач, да бъдат лишени от поминък десетки хиляди хора в България”, посочи Димитър Данчев. Той се обърна към представителите на превозвачите в региона, уверявайки ги, че макар Борисов да е изпуснал златен шанс с Българското председателство на Съвета на ЕС, евродепутатите на „БСП за България” ще се борят да защитят интересите на транспортния сектор.

Димитър Данчев взе участие и в тържественото отбелязване на 143-та годишнина от Априлската епопея в Брацигово. На срещите присъстваха и народните представители от региона Йордан Младенов, Надя Клисурска-Жекова, Георги Вергиев и областният председател на БСП Петя Цанкова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!