Пазарджиклийката Надежда Александрова се пребори за мястото си в „Гласът на България“, тя е част от тримата избрани от треньора си Михаела Филева.  За последен път в сезон 2019 Михаела Филева и Иван Лечев имаха правото да посочат най-добрите участници от своите отбори, с които да продължат към концертите на живо – последният етап от музикалната битка в най-гледаното шоу у нас.

Двамата треньори влязоха в най-напрегнатия момент от предаването с отбори от по седем души, като след индивидуалните изпълнения на сцената, те изпратиха на финал да отидат Християн Ненов, Вениамин Димитров и Надежда Александрова от отбор Михаела, и Ива Георгиева, Симона Симеонова и Николай Воденичаров от отбор Лечев.

Първото издание на „Нокаутите“ се превърна в истинско психологическо изпитание, както за участниците, така и за треньорите, а най-емоционална в реакциите си бе Михаела Филева, която плака на сбогуване с талантите си.

„Водещите на шоуто казват, че най-нажеженият стол е №3, но всъщност най-горещ е столът на треньора, защото изборът не е лесен. За концертите на живо искам да взема стабилни хора,  родени победители“, коментира Михаела Филева.  „Късам парче от себе си“, обяви Иван Лечев, когато му се наложи да се раздели и със спортния журналист и фронтмен на група Тодор Ковачев, който се сбогува с амбициите си за финал, заедно с още двама участници.

Наживо можете да чуете Надежда Александрова идния вторник, когато тя ще пее на площад „Константин Величков“ преди вечерния концерт за отбелязването на празника на града – 21 май.