Кандидатът за евродепутат Делян Пеевски от ДПС вече гласува в Света Петка, съобщиха очевидци. Независимо от това, че много от кандидатите да ни представляват в Европа са с местен произход, повечето от тях ще дадат вота си в други области и дори държави.

Сред тях е кандидатът от ГЕРБ – Андрей Новаков, който ще гласува по настоящ адрес в Благоевград, независимо, че родом е от Белово. В столицата ще изрази своята позиция представителят на гражданската квота в листата на ВМРО – Александър Урумов, същият избор е направила и Искра Михайлова от ДПС. Велинградчанката от „Път на младите“ Кристина Велкова ще гласува в българското посолство в Лондон.

Ако вие сте направили своя избор, то направете си труда да изпълните своето гражданско право и да гласувате, от вашия избор днес зависи как ще живеем утре. Припомняме, че в изборното помещение не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите. Забранява се използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника с цел заснемане на начина на гласуване.