Подарък ще получат малки и големи на паразника на село Карабунар, тази събота, 1 юни  от 17 : 00. Неостаряващият фитнес гуру и продуцент Кирил Вълчев – Скалата, познат от телевизионния екран с предаването си Фитнес Мания и участята си в Vip Brother с екип от мускулести момчета и екзотични красавици ви кани на силово развлекателно шоу  „Крале на Силата“.
.Повече от 20 г.  пътуващото шоу рекламира положителният ефект  от тренировките с тежести за деца от  4 до 84 г.  Входът ще бъде свободен, а екипът ще раздаде предметни награди за над 2000 лв. Те са предназначени за всеки, който потренира. От тази сцена започват кариера Митьо Крика, Любо Лежанката, Ан Джи, културистът Йовко Тихов, скандалната Анита Мейзър и певицата Ани Лозанова. Тази година турнето започна от Пловдив с участието на скандалната певица Сузанита, атлетични красавици и цял куп миски, натоварени в 15 метров HAMMER, бутан от най силния мъж на България Мариан Димитров.
„Днес нуждата от такива събития е по – голяма от всякога, съвременният човек е обсебен от виртуалния неестествен свят, той ГУБИ елементарни способности за общуване и споделяне на емоции и мисли. Това не е само физическо преживяване подобряващо телесната форма, това е стимул за Духа, който реално управлява материята, стимул за живеца и  огъня….благотворителна инициатива за социализация и интеграция, ако искате „модерни термини! “ –  разпалено коментира Вълчев.

Специален гост е сексапилната Мис Плеймейт Жанет Осипова, тя ще раздава награди и ще се снима с участници и публика. В музикалната програма участва латино изпълнителя с огромни мускули Начо Паскал. Организаторка и втора водеща през последните години е пазарджиклийката модел и певицата Никол Стоянова – Никка, тя ще зарадва местните с музика и танци. Шампионката по скокове във вода и дъщеря на продуцента Нина Вълчев ще бъде техническия секретар на събитието ще записва участниците и ще изчислява резултатите.  Мероприятието ще бъде част от телевизионният формат на предаването „Фитнес Мания“.

30киро30николета

Наградите са осигурени от :
Протеинови вафли Fit Spo, българската марка майсторски инструменти Raider , LimosBg.com , велосипеди  Leader, American Pop Corn Company