Утре актьорът Ивайло Захариев гостува в Пазарджик за шестото издание на Social Evenings

Популярният млад български актьор Ивайло Захариев ще бъде гост-лектор на шестото издание на Social Evenings в Пазарджик, което ще се проведе в четвъртък, 20-и юни, от 20:00 часа в бар „Хевън”.

Екипът на Съвет за младежка политика продължава с поредицата публични дискусии в неформална среда – Social Evenings, които целят да срещнат пазарджиклии с доказани професионалисти и лидери в своята сфера, съчетавайки полезната лекция с приятната социална среда. Този път за своята професия и житейския си път ще разкаже нашумелият покрай хитовия сериал „Под прикритие” актьор – Ивайло Захариев.

Ивайло Захариев завърша „НАТФИЗ Кръстьо Сарафов“ със специалност „Актьорско майсторство” в класа на професор Атанас Атанасов, където участва и в първите си театрални постановки. Широка популярност той придобива с главната роля в криминалния сериал “Под прикритие” на БНТ, а във филмографията му фигурират и българските продукции „Номер 1“, „Лов на дребни хищници” и „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“. Сред постановките, в които участва професионално са: „Железният светилник“, „Спасителят“, „Агенти“ и различни жестомимични проекта на театър „Мим-арт“, който е съставен от глухи актьори и на който Ивайло е активен посланик на дейността и каузите.

Събитието ще се проведе в бар „Хевън” на 20-и юни, четвъртък, от 20:00 часа. Входът е свободен, но с предварителна регистрация на: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpWazu3tmfhCL3OfnRenS_ulBkO-zOgLlp21AUYR7jShcbYg/viewform?fbclid=IwAR1tLRLLLgVOMOO3wDui2hd7ju5fubtAxXrKQkSQpIoTrY1GYgxuydp_6Wo.

Съветът за младежка политика е неправителствена организация, която подтиква младежите към гражданска активност, чрез форми на неформално образование, младежко включване и др. До момента Съветът е осъществил редица събития и кампании в град Пазарджик, включително тренировъчен лагери за развиване на личностните умения, публични дискусии с програмисти, графични дизайнери, младежките делегати на България към ООН и др., „Зелен рай”, „Какъв ти е проблемът?”,  „Нощ на литературата”, „Пазарджик обича”, TEDxPazardzhik и др.

www.youthpolicy.bg  

www.facebook.com/youthpolicy.bg