След пет дълги години усилена и упорита работа, ние най-накрая завършихме документалния ни филмов проект „Тихият ангел“. Снимахме дядо Добри и неговите божии дела в продължение на пет години. Той напусна този свят на 13 февруари, 2018 г., непосредствено след като завършихме неговата история. Молим Ви, споделяйте и разпространявайте нашата кампания, остават ни по-малко от 38 дни, за да достигнем целта си!!! – апелира екипът оглавен от пазарджиклията Джон Неди Крос.

Дядо Добри живя сред нас 103 години и затова време успя да промени не малко съдби. Животът на всеки човек, докоснал се до този на дядо Добри дори за кратко, е променен завинаги, защото той предано предаваше всичко, което хората му даряваха, и всичко, което той притежаваше, в милосърдните божествени ръце. Надживял две Световни войни, смяна на политическите режими и страстите на новото време.

Помогнете ни да покажем неговата невероятна история пред света. Всички знаем, че за създаването и разпространението на един филм е необходим сериозен бюджет, още повече, ако същият има амбицията да бъде излъчен в кината. С Ваша помощ ще имаме възможност да превърнем „Тихият ангел“ в световно кино събитие. Неговата история заслужава да бъде видяна и споделена от хиляди хора по света.

За да постигнем целта си, имаме нужда от бюджет, който включва: озвучавате на филма на английски език, такса за участие на фестивали, реклама и промотиране.

Идеята за лентата е на немската продуцентка Уте Еренберг. Сниман е в общо пет държави: България, СAЩ, Германия, Италия и Ватикана.

„Започнахме този проект в края на 2014 г. Работата по филма беше наистина продължителна. В самото начало планирахме само кратка версия. Защото дядо Добри не обичаше медийната изява и упорито се опитваше да стои извън полезрението на обективите. Не крия, че това ни направи леко несигурни, от гледна точка на това, какъв точно филм ще успеем да пресъздадем. С времето, обаче някак си успяхме да спечелим доверието му и нещата се промениха. В процеса на работата ни по филма, историите около дядо Добри изплуваха една след друга. И повярвайте ми, неговият живот е истинска палитра от житейски събития и истории. Главната е любовта и себеотдадеността му към Бог“, разказва Неди Джон Крос.

Всяко съдействие и финансова подкрепа, независимо от размера си, е от значение за осъществяването на мисията ни да докоснем повече хора с историята на Тихия ни ангел – Добре Добрев. Няма да успеем без Вашата помощ. Бюджетът, който сме описали, е напълно достатъчен, за да може филмът да премине в масово разпространение.
https://www.indiegogo.com/…/the-silent-angel-a-…/x/22212623…