Тридесет и една годишният Щерю Иванчев от Пещера не успя да се класира за тазгодишното издание на „България търси талант“. Пещерецът успя да потроши десетина дини и пъпеши пред журито от Ицо Хазарта, Катето Евро, Славена Вътеваи Любен Дилов – син.

„Дошъл съм да покажа Хълк. Наистина имам проблем с нервите, не ме свърта на едно място. Обичам да правя нещо – или да троша нещо, или гуми да обръщам, или да кося трева, или постоянно да съм в работа, постоянно да избивам енергията навсякъде“. – разказа в анонса за себе си зеленият мъж, но така и не успя да убеди нито журито, нито публиката в уменията си.

Той щурмува за втори път българския ефир, първият път се пробва в Masterchef по БТВ. Но не успя да спечели сърцата на журито, тъй като пещерският му зелник се беше залепил за формата от кекс, в която го беше поставил. Той обясни, че творбата му съдържа праз лук и кайма – смес. Прочутият зелник обаче продължи да се държи в кексовата форма и въпреки усилията не само на Щерю се появи пред погледите на тримата майстор – готвачи във вид, който не отговаря на формата на предаването. Това не му попречи обаче да си направи селфи с Aндре Токев,  Петър Михалчев и Силвена Роу.

Пещерецът получи два отрицателни отговора от Силвена Роу и Андре Токев, и един положителен от Петър Михалчев. Щерю е интернет звезда и има 10 000 приятели във фейсбук. Колоритният готвач се е кръстил Щерчо Стивън Сегал, защото това е любимият му актьор.

Вижте изпълнението му от тази вечер – ТУК