Кандидатът за кмет на община Пещера от КП „БСП за България“ – Йордан Младенов, откри предизборната си кампания. По време на официалното откриване той каза, че работата му винаги е била свързана с родното му място и неговите проблеми. „Вярвам, че община Пещера е наш общ дом, който трябва да бъде чист, подреден и уютен. Всички искаме тук да се случват хубави неща за нас и децата ни. Убеден съм, че когато човек желае да постигне нещо, ще намери и пътя да го направи. А за да бъде една община добро място за живеене, е необходимо пълно взаимодействие между администрацията, хората и бизнеса и аз мога да предложа точно този начин на работа.

Хората в Пещера, Радилово и Капитан Димитриево сме трудолюбиви, предприемчиви и обичаме родните си места. Вярвам, че всички искаме едно и също – нормален живот, чисти и подредени населени места, хубави училища и детски градини за децата ни, нови спортни площадки, добра бизнес среда със сигурни работни места. И съм убеден, че няма нерешими проблеми и невъзможни неща, когато вярваме заедно, искаме заедно и работим заедно, за да се случи всичко това. Няма да пожаля сили, за да видя община Пещера подредена, чиста и зелена и да направя живота на хората по-добър“, каза още Младенов.

Той представи и кандидатите за кметове на селата Капитан Димитриево и Радилово, които издига и подкрепя КП „БСП за България“. Представени бяха и кандидатите за общински съветници, издигнати от социалистическата партия, водени от Гълъбина Карамитрева. Тя посочи, че в листата са включени достойни хора, които ще работят за развитието на община Пещера, защото това е тяхната кауза. Официалното откриване на предизборната кампания на Йордан Младенов уважиха негови приятели, съмишленици и много жители на община Пещера.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!