Със среща-разговор с учителите и културните дейци откри официално предизборната си кампания кандидатът за кмет на община Стрелча инж.Георги Павлов. Водещ на срещата бе археологът Васил Кацаров, втори в листата с кандидат-общински съветници, подкрепящи кандидатурата на инж.Павлов.

Г-н Кацаров акцентува, че промяната към по-добро започва с просвета и духовност и затова екипът на инж.Павлов е решил официално да открие предизборната си кампания с учителите и представителите на културни институции. Водещият прочете кратък очерк за кандидата за кмет инж.Георги Павлов, който е публикуван и в специално вестникарско издание „Развитие за община Стрелча”, в което е и предизборната програма на кандидата. Той акцентува, че инж.Георги Павлов има достатъчно управленски опит и в публичния, и в частния сектор.

Кандидатът за кмет инж.Павлов също започна изказването си с отговор на въпроса защо екипът му е избрал да открие кампанията си по този начин.

Той посочи пред аудиторията приоритетите в предизборната си програма, като започна от водоснабдяването, сметосъбирането и сметоизвозването, озеленяването, подновяването на електрозахранването, развитието на туризма чрез благоустрояване и популяризиране на културното наследство. Кандидатът за кмет обеща благоустрояване на дворните пространства в действащите образователни институции, както и реконструкция на сградния им фонд.

Част от присъстващите поздравиха инж.Георги Павлов за куража да се кандидатира, като призоваха да се разчупи местният шовинизъм и при гласуване да се мисли кой какъв опит има.

Водачът на листата инж.Ильо Ильов, който е бил кмет на община Стрелча в мандат 2007-2011, разказа предисторията по кандидатурата на инж.Георги Павлов. Инж.Ильов заяви, че застава твърдо зад него, защото знае какъв капацитет има и вярва, че инж.Георги Павлов може да промени облика на община Стрелча.

Официалното откриване на предизборната кампания на инж.Георги Павлов се проведе в Младежкия дом, в чиято реконструкция участва и той  в качеството си на старши специалист преди 10-ина години в отдел „Устройство на територията” в Общинска администрация – Стрелча.

Срещата с учителите и културните дейци завърши с неформални разговори на по чаша вино и скромен коктейл.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!