Кандидатът за кмет на община Пещера от „Коалиция за България“  Йордан Младенов се срещна с жители на града в Клуба на пенсионера. Той представи пред тях предизборната си програма и пое ангажимента за ремонт на Клуба. „ Ще работя за увеличаване броя на възрастните хора, които получават безплатна храна в община Пещера. За това социалните услуги да бъдат осъществявани от общината, а не чрез неправителствени организации и фирми“, обясни Младенов.

Той  и екипът му получиха подкрепата на присъстващите за най-важните неща, които са планирали да осъществят. Кандидатът за кмет на Пещера отговори и на много въпроси – за санирането на блокове, което почти е спряло, за недоброто състояние на улиците в крайните квартали, за необходимостта от изграждането на спортни площадки, където децата да прекарват свободното си време.

 „Имате право да настоявате за повече чистота в града, което е един от основните ми и важни приоритети. Ще работя за решаването на поставените проблеми, защото това е пътят Пещера да се превърне в модерен европейски град. Ще работя за осъществяване на заложените в предизборната програма приоритети и за решения на поставените въпроси, включително за това да бъдат изработени ясни правила за паркирането в централната част на Пещера, да бъде осъществяван контрол за спазването им.

Радвам се, че хората в нашия град не са безразлични към това, което се случва, а искат отговорно и работещо управление, което да дава оперативни и точни решения на проблемите. Смятам, че аз и моят екип можем да предложим именно такъв стил на управление“, каза също Младенов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!