Седем състезатели на СК „АРОН“-гр. Пазарджик взеха участие в INTERNATIONAL  TOURNAMENT  BURGAS CUP  и Държавно първенство татами  в стил киклайт, през изминалия уикенд, съобщи треньорът Николай Грозданов.

Представителите на клуба участваха в състезания за различни категории и възрастови групи. Четири сребърни и три бронзови медала завоюваха младите кикбоксьори в Бургас. Шест от тях се състезаваха в татами стил  киклайт, а младата надежда на СК „АРОН“  Кръстьо Барабаров взе участие на ринг в международния турнир в категория  63.5кг, където взе убедителна победа над  своя противник и стигна до финал, в който показа завидна боксова техника, но липсата на опит си оказа думата и отстъпи първото място. При децата Иван Кръстев в категория до 42кг стигна до финал, а също така и Асен Присадов, който се състезава в категория до 47 кг. Двамата показаха смелост и воля за победа като взеха среброто в своята категория.

До 57кг –ЮМВ Дилян Димитров  изигра финал в стил киклайт и се класира на второ място със сребърен медал.

В категория  +69 ЮМВ Мартин Терзийски остана трети, а Георги Димов в същата категория изигра много атрактивна среща, в която го дисквалифицираха заради прекалено силен удар с крак и той раздели третото място с другия състезател на „Арон“.

При девойките старша възраст, в категория до 55 кг киклайт, Аделина Макавеева на полуфинал победи противничката си след  много емоционална среща  и заслужено отиде на финал, на който единствено липсата на опит  я класира на второ място със сребро.

Двама от  състезателите на клуба – Кръстьо Барабаров и младата надежда на град Септември  – Георги Димов, само ден преди началото на учебната година се завърнаха с два сребърни медала  от Държавното по кикбокс в стил Лоу кик провело се в гр.Шумен. „Като треньор на клуба съм изключително доволен от всички, които участваха  в двата турнира. Всеки ден в залата, всеки ден лишения да влезеш в категория, всеки ден пот  и удари –това е рецептата за успех“ – заяви треньорът Николай Грозданов.

За всички трениращи и състезатели в клуба тренировките продължават за следващото състезание, а всеки който иска да бъде шампион може да стане  част от нас и да заповяда всеки ден в залата, също така може и да ни последва в INSTAGRAM : aron_pazardzhik_