Добрите идеи за Пазарджик:

Младите хора са двигателите на промяната, на новите идеи, на бъдещето. Младостта е мечта. Младостта е ентусиазъм. Младостта също така е време за смелост. Като млад човек и ученичка винаги съм била подкрепяна в творческите си инициативи от прекрасни хора в този град.

Това ме накара да порасна уверен човек, че идеите побеждават интересите. Ето защо съм убедена, че днес всички млади хора в Пазарджик трябва да имат равен шанс да развият потенциала си, да направят добри неща за града си, да бъдат полезни. Това е отговорност на хората, които са решили да печелят тяхното и на родителите им доверие в неделя. Да предоставят еднаква възможност за всички, а не само за определени.

Не държа на постовете, но държа на предложението за създаване на фонд, с общински средства, който да финансира хубавите идеи и проекти на младите хора в общината. Така че всеки млад човек и всеки ученик да има шанса да опита. Не искам тайни концерти, искам всички млади хора да бъдат уверени, че Пазарджик ги обича и подкрепя.

А щом от нашите данъци има пари за тайни концерти, значи ще има и за всички деца на Пазарджик.

Защото можем да живеем по-добре!

Велина Георгиева – Петкова е кандидат за общински съветник от МК БСП за България”, с висше образование, специалност „Психология“ и „Социална медиация и комуникация“. Владее английски, френски, руски, сърбо-хърватски и чешки. Работила е като журналист, сътрудник към Европейския парламент и главен експерт в Президентството на РБългария. Омъжена с две деца.

За да подкрепите Велина за общински съветник, гласувайте с преференциален номер 106, в листа 70.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!