Уважаеми съграждани, в края на тази предизборна кампания искам да споделя с вас с какво се различаваме ние от всички останали, защото това трябва да се знае.
Първо, аз и целият ми екип говорим с делата си, всички други говорят с устата си. В живота много важно е какво казваш, но много по-важно е какво вършиш.
И второто нещо, което ни различава – аз съм 20 години вече в местното самоуправление, но никога не съм си позволил да кажа една лоша дума за някой друг. Един кмет трябва да обединява хората, не да ги разединява. Всички се занимават с Тодор Попов и обясняват на хората какъв крадец съм, как ще фалира Общината. Откога започнаха да разбират тези хора от местно самоуправление? На някои от тях кракът не е стъпвал в Общината.
Нас ни интересува единствено и само развитието на града ни! Това сме презентирали през тези години. И не само сме го презентирали, а и сме го направили. Защото зад всеки един успех стои много труд, упоритост, работа, постоянство и усилия. Нищо не се случва случайно в живота.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!