Познавате Верка Уилиамсън от екрана на някогашната телевизия „Кабелсат“. Там тя бе водеща на предаване, което ви срещаше с мистични истории и хора. Още тогава Верка рисуваше невероятни пейзажи и натюрморти, които искрят със собствен колорит и въздействат на всички сетива. Тя не е спирала да рисува, но наскоро е открила още една творческа дарба – да създава бижута от естествени материали.

Обеците и колиетата на Верка са ефирни, нежни и уникални. С вещина и търпение тя успява да сглоби малките детайли, а комбинацията се превръща в бижу, което винаги ще ви откроява от останалите. Освен това, всеки от камъните, които тя ползва за изработката на бижутата има свои тайни. Има камъни, които ще привлекат нови хора в живота ви, а други, които ще ви помогнат да решите житейска трудност. Камъните наистина носят послания, а майсторката знае как да създаде най-полезното за вас.

Вдъхновителят на Верка се нарича Кевин. И е най-яркото доказатество, че любовта съществува. Двамата се познават от десетина години, запознават се в красивото Памидово. Познанството им прираства в приятелство, а сетне в любов. И ето ги тук и сега. Двамата имат прекрасен дом, в който посрещат приятели от близо и далеч. Не е трудно да видиш хармонията която свързва душите им. Тя присъства и в бижутата на Верка.

Ако имате желание да ги разгледате – направете го ТУК

Кевин също е творец, неговите картини можете да разгледате – ТУК