На четвърти декември в зала „Маестро Георги Атанасов“ в Пазарджик ще се състои втори благотворителен концерт „Най-хубавото се вижда със сърцето“, той се организира от коафьорката Ваня Иванова, в чест на нейния световен рекорд включен в Книгата за рекорди „Гинес“. Тя благодари многократно за подкрепата на Община Пазарджик и учениците от Професионалната гимназия по икономика и мениджмънд в областния град.

Рекордът на фризорката бе поставен на 4 декември 2017 г. в спортна зала „Васил Левски“, тогава тя успя да направи прически на 330 жени за осем часа.

Както обещах всяка година ще имаме кампания „Най-хубавото се вижда със сърцето“, заяви на пресконференция днес Ваня. Целта на социалната кампания е да се събират средства за закупуването на нови дървесни фиданки, които ще бъдат засаждани в различни паркове и по улиците на Пазарджик. Както и миналата година средствата за тях ще бъдат събрани благодарение на благотворителен концерт, в който отново главните действащи лица ще бъдат учениците от ПГИМ – Пазарджик.

Тази година искам отново да закупим японска вишна и тя да бъде засадена в парк Стадиона, за което очакваме разрешение на Община Пазарджик. – заяви Ваня Иванова. Тя благодари и на зам.-директорката на гимназията г-жа Куманова за съдействието  и добави, че 20% от събраната сума ще бъде заделена за възстановяването на Георги Арнаудов. Организаторката издаде и тайната, че в концерта ще се включи Миро от Каризма, спортистите от кулбовете с марката Хебър, Елена Кристиано и още много светски лица.  Наско Стоянов от БГ радио ще бъде водещ на концерта, а преди него ще има и демонстрации на нови модни линии в прическите.

Благодарим, че сме партньор за втора поредна година и така показваме, че можем да се грижим за природата и как да го направим, заяви зам.-директорката на ПГИМ г-жа Куманова. Благодаря на децата, гордеем се с тях, че освен с успешно представяне на конкурси, олимпиади и състезания, показват и че имат огромни сърца. – заяви тя.