Анна Тилова

На 29 ноември 2019 г. в хотел „Тракия”, Пазарджик, се проведе 22-та Вечер на спортиста – официално закриване на 24-ти общински работнически спортни игри. В присъствието на представители на местни фирми и институции, управителят на Сдружение „Човеколюбие” – г-жа Надежда Кузерманова, беше избрана за най-добър шахматист в класацията на 10-те най-добри спортисти на работническия спорт на община Пазарджик за 2019 г. Призът беше връчен лично от кмета на община Пазарджик – г-н Тодор Попов.

Надежда Кузерманова е ръководител на клуба по шахмат към Център „Човеколюбие”. Членовете на клуба усвояват шахматни умения и знания, които пренасят в живота. Това умение им помага да постигат успехи и извън шахматната дъска.

За участието си в спортните прояви на работническите игри през годината Център „Човеколюбие” получи „Купа Пазарджик 21 век” за масово участие. Представителите на социалната услуга бяха удовлетворени от постигнатото и с много позитивно настроение се включиха в празничната програма на вечерта. Ето и останалите работещи спортисти, които си тръгнаха с призове: