Талантливата млада певица Михаела Маринова се оказа големият победител в „Маскираният певец“, през цялото време на предаването, което от месеци ни забавлява в съботните вечери, Михаела Маринова се криеше зад маската на Гарвана. Никой от журито не разпозна Михаела, а предположенията бяха за Поли Генова, Крисия и Виктория Геогиева. Победителката разказа, че дори и най-близките ѝ са били лъгани от самата нея, а тя обяснявала своето отсъствие от дома с работа по албума, който ще издаде през следващата година.

На второ място се класира Жана Бергендорф, която бе в образа на Розата. Тя също не бе разпозната от журито, а предположенията бяха за Роберта, Есил Дюран и Михаела Филева. Маги Джанаварова, която се криеше под маската на Пчелата зае третото място в първия сезон на „Маскирания певец“. Тя бе разпозната единствено от Мария Илиева.

Минути преди да бъде обявен големият победител, публика и жури се изправиха на крака и силно аплодираха великата Стоянка Мутафова, която си отиде от този свят вчера, рано сутринта.

С безпрецедентни мерки за сигурност тази есен 16 известни личности приеха предизвикателството да скрият своята самоличност под уникалните маски. Зрителският вот определи тримата финалисти, които спечелиха публиката с впечатляващите си изпълнения на сцената. Предаването бе излъчвано в ефира на Нова ТВ.