Отборът на ВК Хебър до 20 години завърши като есенен първенец в предварителна група В, от първенството по волейбол на България за юноши под 20 години. Представителите на Пазарджик, водени от треньора Иван Иванов, надиграха като домакини Виктория Волей (Пловдив) с 3:1 (22:25, 25:21, 25:15, 25:18) в мач от последния пети кръг на шампионата.
Така нашите момчета приключиха първия полусезон на първо място в група В, с пет победи от пет мача и пълен актив от 15 точки. Тимът на Виктория Волей заема втора позиция в класирането с четири победи, една загуба и 12 точки.

Трети в таблицата е съставът на ПСК Локомотив (Пловдив) с три победи, две загуби и 9 точки. Четвърти е отборът на Родопа (Смолян) с две победи, три загуби и 6 точки. На пета позиция се нарежда съставът на Левски (Карлово) с една победа, четири загуби и 3 точки. Класирането се оформя от Пан Волей (Панагюрище) без успех до момента.

Предстои пролетен полусезон в групата, в който отборите се срещат още един път помежду си. Първенецът от крайното класиране получава директна квота за държавните финали по волейбол на България за юноши под 20 години. Следващите два – вторият и третият получават право на допълнителни квалификации за държавни финали.