Мажоретен състав „Мистерия“тази вечер е участник във финала на „България търси талант”, преди броени минути момичетата на Вергиния Нешева и ОДК – Пазарджик подлудиха публиката и журито с перфектното си изпълнение.

Преди това момичетата споделиха, че не са очаквали, но са се надявали да се докоснат до края на формата. Деветнадесетте млади дами изправиха журито на крака с невероятния си спектакъл и синхрон на сцената на шоуто, при двете си появи на сцената. „Нечовешки контрол на сцената“ – така ги определиха водещите на предаването.

„Всяка една по отделно е с много силен характер“ – така пък ги характеризира ръководителкта на състава Вергиния Нешева. „Те са едно цяло не само когато побеждават, а и когато с тях има тежко преживяване. С общи страхове и мечти. Те заслужават да спечелят, защото са страфотен отбор и даряват любов на хората.“

Те са световни и европейски шампионки за 2018 г. в Прага, имат и други отличия. Целта им е да популяризират спорта, а освен, че са приятелки на сцената, се чувстват и като голямо семейство извън нея. Подготовката им не е никак лесна, а резултатите говорят сами за себе си.

„Наистина сте изумителни и невероятен колектив“ – каза Любен Дилов, Ицо Хазарта пък бе лаконичен: „Много хубаво изпълнение“, а Славена Вътова заяви „Вие демонстрирате каква е силата на отбора и се представят повече от добре и повече от очакваното“.

Подкрепете ги на кратък номер 17648, те имат шанс да спечелят „България търси талант“ въпреки че битката е изключитено оспорвана и в края на шоуто на сцената показват своите възможности 12 индивидуални и отборни участници. Подкрепете Пазарджик с SMS на кратък номер 17648.