В началото на месец септември в София се проведе Селекция за Олимпийско звено ДМВ за 2020г. Единствен представител на СК „Диляна Прима“ гр. Пазарджик беше Дара Стоянова, където тя получи най-високите резултати от тестуването на всички поканени перспективни гимнастички родени 2007-2008г. Като награда за отличното си представяне Дара, заедно с още шест девойки младша възраст имаше възможност да се докосне до работата на националните отбори на България и да присъства и на първата за годината тяхна тренировка.
Лагерът-награда от ТК / БФХГ за старанието на елитните гимнастички беше една прекрасна мотивация, незаменим опит в тренировките и освен всичко останало сбъдване на мечта на живо да се докоснат до своите любимки. И в същото време да покажат и своите качества на Бранимира Маркова /старши треньор на националния отбор индивидуално жени/ и Валентина Иванова /старши треньор на националния отбор за девойки индивидуално/, които отделиха от времето си да изгледат техни съчетания и изкажат препоръки.
Лагерът беше с продължение 4 дни, като 2 дни тренираха в зала Раковски, а останалите в Зала „Арена Армеец София“, преди малко приключи и сега пътуват към вкъщи.