Да чуеш как са успели звездите, да си кажеш:“Това и аз го мога“, да повярваш, че няма нищо невъзможно – това наистина е безценно. В същност точно такава беше целта на днешната среща на деца от Бяга, Брацигово,  Пещера, Козарско и Исперихово, както и гости дошли от Пловдив и Пазарджик, с трима от най-любимите участници във „Фермата 5“ – Красимира, Сами и Димитър.

Те бяха посрещнати подобаващо от домакините и организатори на срещата – Народно читалище „Никола Й. Вапцаров“ – Бяга. Почти половин час продължи програмата, която бяха подготвили творческите формации при ЦПРЛ – ОДК Пещера с художествен ръководител Николай Балабанов.

Те заслужиха искрените аплодисменти на препълнената зала, а най-много адмирации спечели малко момиченце, което очевидно е сред новото попълнение на танцовата трупа, но разполага с напълно истинска носия.

След краткия концерт, дойде ред да чуем и гостите. Първи грабна микрофона Димитър Калайджиев. Сигурно ако сте фенове на „Фермата“ знаете, че той е собственик на успешна агенция за недвижими имоти. За своите фенове днес той сподели пет правила, които следва в живота си.

  1. Не си мисли, че е повече от останалите. Просто съчетава знанията с възможностите, които животът му предоставя. Късметът е точно това.
  2. Внимавайте с кого общувате, ако сте заобиколени с негативно настроени хора, никога няма да успеете.
  3. Крачката която превръща мечтата в реалност и вашето намерение е искрената визуализация на желанието.
  4. Майката е определяща за вашия живот. Ако не вярвате, прочетете биографията на Едисон.
  5. За да промените обществото, първо променете себе си.

Чуйте част от споделеното от него днес.

Имаше и въпрос.

И отговорът не закъсня.

Красимира Цочева също имаше какво да разкаже. Най-новото около нея е, че е започнала да пише кратки импресии, които ще откриете в нейната фейсбук страница. В тях тя разказва за своето усещане на света.

След разговора със звездите, последваха и игри от „Фермата“.

Следобяд към компанията се присъедини и Сами, който отговори на десетки въпроси свързани със здравословния начин на живот.

А на финала желаещите се снимаха със своите звезди. Припомняме, че този незабравим празник стана възможен благодарение на децата на Бяга, които обожават своето читалище и то е мястото, където отиват с удоволствие. По тяхно желание  Димитрия Ламбрева, кани Сами, Красимира и Митко.

Благодарност заслужават и дарителите от „Биовет“ АД, „Офис 1″, фирмата за дървен материал в Козарско и железарския магазин в Брацигово, Венелина Колева от Бяга, както и на много жители на селото, които са  направили парични дарения.

Publiée par Читалище Никола Й.Вапцаров С.Бяга sur Samedi 8 février 2020