Реджеп от град Сърница е един от кандидатите за победа в третото издание на Hell’s Kitchen, което стартира снощи в ефира на НОВА ТВ. Представителят на областта има шансове да превземе кухнята, но ако това се случи, то ще бъде след ожесточена битка.

В третия сезон на шоуто ще гледаме мъжки отбор, съставен от топ готвачи със самочувствие и успешни кариери у нас и в чужбина, и жени с богат професионален опит и силни характери, чиято биография ги е превърнала в истински бойци в професионалната кухня и в живота.

Професионалистите вече готвят по новото меню на шеф Виктор Ангелов, разработено специално за кухнята на Hell’s Kitchen България. На пръв поглед то е лесно за тях, но на втори прочит се оказва, че крие уловки, които да помогнат на шеф Ангелов реално да оцени способностите на готвачите. Въпреки стреса и напрежението те трябва да покажат своите умения и кулинарен опит.

В Кухнята на Ада най-голямото предизвикателство винаги е било, че ястията се приготвят на момента, а това е огромно изпитание за професионалните качества на участниците. Другото сериозно изпитание за топ готвачите ще бъде дали ще успеят да подтиснат егото си и да започнат да работят в екип, важно условия за работата във всяка професионална кухня.

За място в кулинарната надпревара Hell’s Kitchen се бориха рекордните 1500 професионални готвачи. Сред избраните има участници, приготвяли храна не само за български звезди, но и за световни знаменитости като Лейди Гага, Вин Дизел, Стивън Сегал, Харисън Форд и Джейсън Стейтъм. Те вече са седемнадесет, защото още в първия епизод си тръгна една участничка.