40-годишен мъж сложи край на живота си вчера, като скочи от четвъртия етаж на междуетажна площадка на жилищен блок на ул. „Иван Клинчаров“, в района на Полицейското училище в Пазарджик, разказаха очевидци на случилото се. Това е станало пред погледа на детето му, което е третокласник.

Мъжът е безработен от много дълго време, той не живеел с жена си, но се грижил за детето им. Преди да скочи от козирката, той направил опит да се самоубие и пробол тялото си в областта на стомаха. След това поел към площадката. Детето веднага звъннало в полицията, но екипът, които се отзовал след минути станал свидетел на падането на тялото на мъжа. Когато пристигнал екипът на „Спешна помощ“ мъжът все още дишал, но въпреки положените усилия от страна на лекарите, издъхнал в ръцете им.

Майката на починалия работи от години в Италия, още вчера тя е била известена за трагичния инцидент.

От полицията потвърдиха за случая, но отказаха коментар по темата. Изказваме съболезнования на семейството на взелия драстичното решение мъж. Съседите му предполагат, че немотията и безизходицата са го принудили да избере този изход.