Уважаеми съграждани,

Сърдечно Ви поздравявам с най-големият християнски празник – Възкресение Христово! Възкресението е тържество на правдата, любовта и мира. Нека се стараем да възкресяваме в мислите и сърцата си това, което е чисто, светло и достойно за човека, това, което е градивно и непреходно. Чрез добри дела и духовно пречистване да станем по-човеколюбиви, толерантни и мъдри.

Този Великден е по-различен от всички останали до сега, но нека това ни даде повод да станем по-смирени, по-добри и по-състрадателни! Нека в тези трудни моменти всеки стане по-отговорен в действията си! Сигурна съм, че тазгодишният Великденски огън ще освети още повече умовете и сърцата ни и ще ни покаже правилната посока към един по-добър свят!

На този ден да се чукнем за здраве с шарени яйца, да запалим свещта на милосърдието и нека всеки въплъти в себе си образа на Христос. Нека великденските празници бъдат изпълнени с радост, топлина и надежда. От сърце честитя светлия празник на Живота и Радостта! И нека всички ние, чедата на християнска България, се поздравим с: „Христос воскресе!“


Честит Великден!
Надежда Казакова
Кмет на Община Брацигово