Дарение на вафли и бисквити получи МБАЛ-Пазарджик от „Престиж-96“ АД. Фирмата е един от най-големите производители в хранително-вкусовата индустрия в България. Дарението е на стойност 2364лв., а по желание на дарителите продуктите бяха разпределени между всички служители на лечебното заведение в знак за благодарност за труда им в борбата с COVID-19. Дарението е част от инициативата „Даряваме заедно! Ще се справим заедно!“


„Грижата за здравето и живота на хората сега е най-важна, ето защо ние от ПРЕСТИЖ изразяваме своята благодарност към всички вас, служителите на МБАЛ -Пазарджик, за неуморния труд и отдаденост в борбата с COVID-19 като предоставяме безвъзмездно за всички служители на лечебното заведение продукти на ПРЕСТИЖ. Вярваме, че ще Ви накараме да се усмихнете и ще направим дните Ви по-сладки. Благодарим Ви за професионализма и грижите, които полагате за всички нас.
В момента живеем и работим в безпрецедентна ситуация, във време на голям стрес и несигурност. На изпитание е поставено не само нашето здраве, но и нашата етика, отговорност, дисциплинираност, професионализъм, съчувствие, човечност. Във време на криза и извънредно положение е повече от задължително да си подадем ръка за помощ. Уверяваме ви, че всички ние в ПРЕСТИЖ, в качеството си на един от най-големите производители на хранителни продукти в България, пазарен лидер в своите категории и отговорен работодател ще напрaвим всичко по силите си, за да преодолеем това предизвикателство. Ще ни бъде трудно, но ще преминем и през тази криза, ще научим нови умения, ще намерим нови решения и възможности!“, заявяват в писмо до лечебното заведение от фирма „Престиж-96“ .
„Престиж -96“ дарява животоспасяваща апаратура, консумативи и продукти на болници в България и хора в нужда в борбата с Covid-19.
Благодарим ви за подкрепата и затова, че усмихнахте работещите в МБАЛ-Пазарджик с вашия жест на внимание. Благодарим ви за вкусните подаръци. Бъдете здрави!