Реджеп Бадев Недялка, Галя, Реджеп, Атанас, Цецо 

30- годишният Реджеп Бадев от гр. Сърница е на път да спечели челното място в Hell’s Kitchen. Тази вечер надпреварата в кулинарното шоу продължава с пълна пара.

Вчера вечерта в битката на малките хапки, лидер излезе Реджеп, който демонстрира умения, въображение, готварски техники и стил, а на последно място се оказа Недялка. По време на предизвикателството Недялка направи импровизация на импровизацията, но този път не ѝ се получи. Експериментът ѝ бе безвкусно неуспешен и тя получи оранжевата престилка, както и руля в кухнята по време на изпълнението на вечерните поръчки. Недялка се поддаде на паниката и огромното желание да си върне уважението на шеф Ангелов, но неуспешно.

Емоциите владееха Кухнята на Ада още в началото на вечерната резервации. Галя и Недялка като че ли изостриха отношенията си, а за капак Реджеп се опита да наложи собствено темпо в кухнята, но без да се съобразява с другите. От петгодишен Реджеп живее в Италия.
В момента е главен готвач на голям хотелски комплекс в Германия.
Описва себе си като търпелив, креативен, добре работи под напрежение. Мечтае да работи в най-известния ресторант в света, но и да има собствен ресторант.

Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира през 2018-а в телевизионния ефир на България, а през 2020 се завърна със своя трети сезон. Телевизионното зрелище е формат на ITV Studios и се излъчва в 19 държави по целия свят с над 50 сезона и повече от 700 участници.

Най-обещаващите професионални кулинари на България ще се впуснат в надпреварата на живота си, за да се докажат и да разберат кой от тях е най-добрият. Победителят ще определи шеф Виктор Ангелов.

“Нито едно ястие, което не отговаря на моите изисквания и стандартите на петзвезден ресторант, няма да излезе от моята кухня и да бъде сервирано на гостите”, категорично заявява водещият на най-горещото кулинарно предаване и уточнява, че храната, която е негодна за ресторанта Hell’s Kitchen не се изхвърля, а се преработва и се консумира.

Реджеп е сред последните пет участници, които ще се борят помежду си за финала на състезанието. Поне засега Реджеп има значителна преднина със своите умения пред останалите.

Победителят в  Hell’s Kitchen България ще получи 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов.