Най-оспорваното кулинарно състезание в българския ефир навлиза в своята решаваща фаза, когато конкуренцията за голямата награда от 100 хиляди лева става все по-ожесточена. Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще видят как топ готвачите на шеф Виктор Ангелов се изправят всеки срещу всеки в битката за оцеляване в шоуто, а отборната игра ще бъде пожертвана с лека ръка.

30- годишният Реджеп Бадев от гр. Сърница е на път да спечели челното място в Hell’s Kitchen. Тази вечер надпреварата в кулинарното шоу продължи, а също така и участието на младия мъж от нашата област.

Един готвач открито ще хвърли ръкавицата на съотборник и ще покаже, че е готов за битка до последно. В кръстосания огън между двама обаче ще попадне и трети, а това ще разгори непримирими конфликти, които ще се окажат взривоопасни за и без това нажежената атмосфера в Hell’s Kitchen България.

Серия от инциденти в кухнята ще усложнят обстановката допълнително, а шеф Виктор Ангелов ще тества уменията на своите готвачи за справяне с неочаквани предизвикателства. Като допълнение жените ще опъват нервите на мъжете до крайност и ще вдигат адреналина в кухнята, но дали това ще е заслужено или ще се окаже обикновена тактика за печелене на предимство? Ще има ли виновни и как ще реагира шеф Ангелов? Кой ще си навлече заслужения му гняв ще разберем след броени часове в ефира на NOVA.

Изпълнението на вечерните поръчки ще продължи да бъде огромно предизвикателство както за майсторите готвачи в Hell’s Kitchen България, така и за шеф Виктор Ангелов. Кухнята на Hell’s Kitchen България ще се превърне в истинско бойно поле, в което градусите на напрежението ще се покачват главоломно.

Ще хвърчат искри и открити нападки, ще има опити за измъкване от отговорност и прехвърляне на вина, докато скалата кой е по-инат ще се превърне в основна мерителна единица. Ще оцелеят ли майсторите готвачи в критична ситуация или възможностите им да оцеляват в трудности ще се окажат лимитирани? Каква ще е развръзката в новия епизод на Hell’s Kitchen България ще разберем тази вечер от 21:00 часа.

Гледайте Hell’s Kitchen България – във вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.