Вълна от заплахи заля телефона и фейсбук профила на мъжа, който подаде сигналът за пострадалите в резултат на захапване от куче на паркинга на Кауфланд в сряда вечер.

Десетки хора обиждат и заплашват Рамиз Д. без да са запознати със ситуацията. Припомняме, че около 19 ч. , в сряда, куче от породата американски булдог захапа две деца и майка им. Децата са на възраст от 8 и 2 години. По-голямото от тях е оставено за лечение в МБАЛ – Пазарджик, а малкото и майката се отървали само с повърхностни рани.

Те имали намерение да влязат в магазина, където отишли заедно с бабата на децата и другата ѝ дъщеря, която също водела малкото си дете. Животното се втурнало най-напред към малкото, а в последствие се прехвърлило на голямото от децата. То го захапало и не го пуснало, докато не се намесили и други хора, които станали свидетели на инцидента.

След случилото се Рамиз позвъни на медиите в Пазарджик, за да разкаже за инцидента. По-късно бе излъчен и репортаж на БТВ и по местната кабелна телевизия. Минути по-късно към него заваляли и заплахите. Вижте част от тях: