Ако вашият домашен любимец е куче, имате шанс да го покажете на всички. Това ще стане в рамките на „Шаро Фест“. Участиетое напълно безплатно.  Трябва да го заявите предварително, с краен срок понеделник, 20 юли 2020. Записването става единствено и само по имейл: 2020@sharofest.com (молим да не ни пишете във Фейсбук или Инстаграм), съобщиха организаторите.

Фестивалът ще се проведе на 25 и 26 юли 2020г. в Младежки дом – гр. Пазарджик, при спазване на всички противоепидемични мерки.   И през двата дни на събитието почетен гост ще бъде именитият ветеринарен лекар, наш приятел и ментор от 30 години – д-р Миладин Ядков.

Няма значение дали вашето куче е породисто или сте го намерили на улицата, скимтящо от глад. Важно е да го обичате и да правите за него онова, което всяко малко и беззащитно същество очаква от своя стопанин. За да бъдете включени в селекцията на фестивала, изпратете:

– Кратко видео, в което вашият любимец улавя храна, хвърлена във въздуха
– Вашето име, фамилия и телефонен номер
– Информация за вашето куче или кучета – възраст, пол, темперамент, навици и каквото още ви дойде на ума – колкото повече, толкова повече!:)

В рамките на фестивала ще бъдат избрани за участие 20 кандидати по преценка на организаторите. За да няма разочаровани, за тези които не се класират, ще организираме отделна фото сесия на открито през август 2020, на която ще снимаме всички заявили интерес за участие.

Всички участници ще получат следното:

1 професионално обработен портрет*
20x30cm (А4) снимка на хартия
Дигитално копие с воден знак и резолюция 1200px

Още за „Шаро Фест“ прочетете на https://sharofest.com