Пазарджишкият ВК Хебър отбеляза ударна седмица, след като представи още три от състезателите си за сезон 2020/2021. Вчера от ръководството на клуба споделиха, че са преподписали с Александар Ляфтов, а днес бяха обявени два нови трансфера – центърът Иван Латунов и посрещачът Пламен Шекерджиев.
Иван Латунов пристига от отбора на Монтана, където прекарва няколко сезона, а преди това е играл за Левски (София). Центърът е висок 202 см. Пламен Шекерджиев прекарва последния сезон в Добруджа (Добрич) и е юноша на школата на ЦСКА (София), където започва волейболната си кариера и успешно изгражда име за себе си като отличен посрещач.
Напомняме, че преди месец Хебър обяви първия си трансфер – Иван Станев и до момента новите попълния в състава на пазарджиклии са само три, като освен това бяха обявени и миналогодишни състезатели, които ще останат в отбора. 
Вижте видеото, с което Хебър обяви новите си трансфери в своята официална Фейсбук страница: ( https://www.facebook.com/1133754090042076/posts/3220406358043495/?vh=e&d=n)

Ударната седмица продължава – добре дошли на новите две попълнения в Хебър!

Ударната седмица продължава – добре дошли на новите две попълнения в Хебър! 🆕 Пожелаваме им много успехи и титли с жълтите екипи! Смело напред! #hebarvolley 🏆

Gepostet von ВК Хебър Пазарджик / VC Hebar Pazardzhik am Freitag, 19. Juni 2020