В петък обширните поляни в местността „Гергевана“ посрещат офроуд фенове от цялата страна. Много енергия, ентусиазъм и емоции са вложени от страна на организаторите от „Офроуд клуб 4х4 – Велинград“, за да бъде на ниво най-мащабното офроуд-събитие на 2020-та.

Това бе и причината д-р Фани Петрова да отправи апел към участниците да носят предпазни средства, да спазват стриктно изискванията при условията на епидемия и да бъдат отговорни към себе си и околните.

В центъра на Велинград официалните вносители за България ще представят на своеобразно изложение най-новите джипове и пикапи за тази година. Над 600 ще са участниците в стартовете в неделя, трасетата за които днес детайлно се оглеждат, маркират и обезопасяват.

      Една от големите атракции /срещу съответното заплащане/ ще е полет с балон над“ Гергевана“. Спонсорите на мероприятието, освен интересни демонстрации, обещават и много награди за участниците.
     Организаторите на Третия Офроуд събор Велинград 4х4 и приятели предупреждават, че събитието ще се проведе при СТРОГИ мерки за безопасност, предвид зачестилите случаи в областта и в България на заразени с Ковид-19.

       Изискванията за отстояние поне 1,5 м трябва да се спазват! ЗАБРАНЯВА СЕ струпването на публика в неделя – 28.06 – по време на състезанията тип затворено трасе. При неспазване на препоръките стартовете ще бъдат СПРЯНИ. БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ!