С тържествен водосвет започна церемонията по откриването на тринадесетият магазин „Практикер“ в България, той се намира в Пазарджик в непосредствена близост до „Технополис“.

За откриването в града ни пристигна собственикът на „Видеолукс Холдинг“ Тодор Белчев. По време на откриването той заяви, че човек трябва да е отговорен към това, което прави и хората с които работи.

„Изказвам благодарност на Община Пазарджик – персонално на кмета Тодор Попов, на главния архитект и целия екип, който работи с нас за реализирането на този проект и по никакъв начин не спря нашия устрем. Пазарджик има сериозно бъдеще, той е недооценен. Смятам, че Пазарджик има какво да покаже, но заради сянката на Пловдив не е дооценен. Във времето ще се покаже, че това е град с бъдеще. “ – допълни г-н Белчев. „За мен Пазарджик е един град, който има сериозно бъдеще, не само като град, но и като регион. Радвам се, че успяхме да хванем лятото, за да помогнем на местните хора и да им предложим качествена стока, за да си направят ремонтите в сезона и да имат по-добро качество на живот.“, каза още г-н Белчев на церемонията за откриването.

Цялото му изказване чуйте и вижте във видеото.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов също благодари за доверието гласувано му от фирмата, която е собственик на веригите „Практикер“ и „Технополис“, а бе обявен за „Най-успешния гол майстор на кметовете“ от водещия Богдан Томов, а какво стана по-нататък чейте и вижте: