Любимият на пазарджишката публика актьор Добрин Досев вече се изявява и като певец. Парчето му „Роднина на дъжда“ е част от проекта на Игор Марковски „Пеещи артисти“ и вече е записано, похвали се изпълнителят на десетки роли на сцената на ДКТ“Константин Величков“.

Музиката на песента е дело на Момчил Колев, а текстът е написан от Георги Константинов. Предстои да се заснемем и видео-клип към него.

Премиерата ще бъде наесен. „Благодаря на всички замесени! И успех на колегите ми, участващи в този толоква интересен и толкова различен проект! Очаквайте истински и приятни изненади! “ – каза Добрин Досев.

Припомняме, че актьорът, който вече е част от трупата на Пловдивския театър вече участва в клипа на новата песен на Орлин Горанов. Парчето „Тунел от самота” е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Снежина Темелкова. 

Песента е нежен призив за преодоляването, за търсенето на сродна душа, която някъде там ни очаква.  В претворяването  на историята на Добрин Досев партнира Деляна Хаджиянкова. Важна роля има и изпълнителят й Орлин Горанов.