40 китайски фенера бяха пуснати в памет на Георги Арнаудов, от чиято смърт изминаха 40 дни. Тъжният помен се падаше в събота, но заради лошото време тогава идеята не бе осъществена, разказаха близки на починалото момче, което направи всичко възможно, за да се справи с коварната болест.

В съботната сутрин 19 китайски фенера полетяха в синевата над Паталеница, на толкова години бе Георги, когато ни напусна. 19 бели гълъба последваха фенерите.

Георги Арнаудов успя с усмивката си да обедини целия град, за него бе направена най-мащабната дарителска кампания в Пазарджик. Днес със събраните за него средства вече се лекуват други деца.

Нека бъде светлина

Има хора, които се помнят! Има хора, за които казваме, че светят с особена светлина! Най-често ги наричаме специални – усмивката им, присъствието им, разговорите с тях са просто леки.Иска ти се да разговаряш дълго, дълго с тях . Заразителни са с присъствието си. От тях лъха позитивна енергия, излъчват и даряват пространството със спокойствие, топлина и уют. Има хора, които се появят, за да носят светлина! Хора като Георги Арнаудов, който отлетя оттук, за да свети в небесната шир.Всеки един от нас среща хора, които не забравя. Помни ги и всеки спомен за тях се превръща отново във вълнуващо преживяване. Понякога срещаме даден човек само веднъж, но някак си с появата си вече е завладял съзнанието ни, сърцето и става незабравим. Те са може би ангели, които ходят по Земята, те са може би онези учители, които преминават през живота ни и оставят светлина след себе си. Всяка среща с такъв човек е безценна .Като самите тях.Специалните хора, са обикновени, но докосват по специален начин – тяхната енергия е силна и дълбока. Те ни променят и озаряват пътя ни . 40 китайски фенера, изпратени от приятелите на Георги вече озаряват неговия звезден път! Липсваш ни, звездичке!❤️❤️❤️🕊🌟

Publiée par Да помогнем на Георги sur Mercredi 22 juillet 2020

„Има хора, които се помнят! Има хора, за които казваме, че светят с особена светлина! Най-често ги наричаме специални – усмивката им, присъствието им, разговорите с тях са просто леки.Иска ти се да разговаряш дълго, дълго с тях . Заразителни са с присъствието си. От тях лъха позитивна енергия, излъчват и даряват пространството със спокойствие, топлина и уют. Има хора, които се появят, за да носят светлина! Хора като Георги Арнаудов, който отлетя оттук, за да свети в небесната шир.
Всеки един от нас среща хора, които не забравя. Помни ги и всеки спомен за тях се превръща отново във вълнуващо преживяване. Понякога срещаме даден човек само веднъж, но някак си с появата си вече е завладял съзнанието ни, сърцето и става незабравим. Те са може би ангели, които ходят по Земята, те са може би онези учители, които преминават през живота ни и оставят светлина след себе си. Всяка среща с такъв човек е безценна .Като самите тях.
Специалните хора, са обикновени, но докосват по специален начин – тяхната енергия е силна и дълбока. Те ни променят и озаряват пътя ни .
40 китайски фенера, изпратени от приятелите на Георги вече озаряват неговия звезден път!
Липсваш ни, звездичке!“