Екипът на Младежки дом започва кампания „50 години Младежки дом Пазарджик“ за отбелязване на своя юбилей. През 2021 г. домът става на 50 години. Половин век, който е едновременно голяма отговорност и голямо вдъхновение, съобщи директорът Инна Церовска.

По случай своя празник Младежки дом представя своята нова визуална идентичност – по-свежа, по-модерна и вдъхновяваща за творчество. С оглед превенцията срещу разпространението на COVID-19 нашата кампания в голямата си част ще бъде дигитална. Ще я водим в социалните мрежи, в нашия обновен сайт, в блога ни, в канала ни в YouTube.

Вдъхновяващите истории на личности, оставили отпечатък и участници в събитията през годините, ни карат да работим още по-усилено за утвърждаване му като дом на културата и среща с изкуството за всички млади хора.

През всичките 50 години, преподавателските екипи с техния висок професионализъм, са успели да открият таланта във всеки един участник в множеството събития концерти, спектакли и всички форми на изява, които са съпътствали живота и са дали шанс на мечтите.

Хора и истории, които ни провокираха да разкажем за тях в нашия специален блог, който ще стартира през следващата година.

Извънредната ситуация, която преживяваме, представи пред нас предизвикателства, но и възможности, които да търсим, за да продължим да сме връзката на младите хора с изкуството, да развиваме техния творчески потенциал, интелектуални и личностни качества.