Сериалът „Отмяната“, който се излъчва но НВО и чиято развръзка предстои идния понеделник, несъмнено е сред най-доброте образци в жанра.

Криминалната психодрама с Хю Грант и Никол Кидман е толкова обсебваща, че ако гледате първия епизод непременно ще искате да стигнете до финала в същия ден.

„Бавните хапки“ на историята обаче провокираха въображението на зрителите в продължение на часове след всяка нова серия.

Централната линия на сериала разказва за семейството на Грейс и Джонатан Фрейзър. Тя е психотерапевтка, отраснала в Ню Йорк, която специализира в семейната терапия. Джонатан е харизматичен педиатър, съпруг на Грейс и баща на малкия им син.

И двамата са заможни и Животът на двойката се разпада след едно тежко престъпление, което постепенно започва да разплита заблудите зад фасадата на идеалното семейство, докато драмата се превръща в публичен скандал.

Никол Кидман е продуцент на сериала заедно с Дейвид И. Кели, човекът, който стои и зад „Big Little Lies“. Кели й показва сценария за първите два епизода на бъдещия сериал „Отмяната“, които поразяват австралийската актриса.

Отношенията между двамата съпрузи в сериала започва като перфектната съвременна градска приказка, но с всеки следващ момент стават все по-сложни.