На няколко места в Пазарджик се появиха изобразени лимончета, а на едно от тях и втората био автомивка на самообслужване от едноименната верига.

На 21 януари, Пазарджик осъмна с изобразени лимончета на някои от ключовите пешеходни пътеки и места в града, внасяйки свежест и цвят в зимните дни. Оказа се, че поводът е откриването на втората био автомивка на самообслужване “Лимончето”, която се намира на ул. „Никола Ламбрев” при басейн „Балона” в посока ”Зоната на здравето”. От днес тя ще посреща клиенти, като първите посетители ще могат да се сдобият и с подарък – ароматизатор за автомобил. Новият обект на “Лимончето” няма да отстъпва по нищо на своя предшественик, който се намира на “Битака”, като на него също ще се използват 99% разградими препарати, пречистена омекотена вода и ще е отворен за клиенти 24/7. Автомивката разполага с бързи, лесни и ефективни програми за почистване на всеки автомобил, а срещу „клетките” за измиване са разположени модерни прахосмукачки и кошове за рециклиране на пластамаса и хартия.

Био автомивка на самообслужване “Лимончето” бе една от първите от вида си в Пазарджик и успя да стане фаворит сред пазарджиклии, привличайки множество клиенти ежедневено, като вторият обект ще цели да улесни и задоволи нуждите както на редовните, така и на новите клиенти.

“Щастлив съм, защото освен, че развивам своята бизнес идея, правя и нещо смислено в своя град. Благодаря на всички, които ми помагаха! Имам намерение в най-скоро време да стартирам “Лимончето” и в други градове.”, заяви собственикът Нешо Пелтеков.

*Организаторът на иницативата с лимончетата сподели пред нашата медия, че използваните спрейове също са безвредни за околоната среда, каквато е цялата политика на компанията – високо качество и отговорност към околната среда и планетата.