На снимката: Стойно Чачов

Стойно Чачов ще води листата на АБВ в 13 МИР – Пазарджик, днес той бе представен пред медиите в Клуба на БТА в областния град, от председателя на партията Румен Петков, водача на листи в София и Варна – доц. Атанас Мангъров и зам.-председателят на АБВ Владимир Маринов.

Напусналият партията Атанас Шопов лично е номинирал Стойно Чачов за водач в Пазарджишкия избирателен район. Румен Петков отказа да коментира избора на Шопов, но разказа, че съвсем скоро му е гостувал в дома и са водили нормални човешки разговори.

„Кампанията ни ще бъде позитивна, ние сме млади хора, които са се доказали в попрището си и предпочитаме да говорим за политика, а не за Covid-19“. – заяви Стойно Чачов.

„Аз не съм против ваксините, против това съм да се избързва с тях, защото те все още не са достатъчно добре клинично изпитани. Това е, което е тревожно. Фактът, че ви карат да давате информирано съгласие означава, че всички рискове са за ваша сметка.

…Едно от най-тежките наказания за хората е лишаване от свобода, през последната година наблюдаваме едно доброволно лишаване от свобода не само в нашето общество, а в целия свят. Правим това доброволно, под предлог, че ни спасяват, а в същност някои хора ни лишават от основни човешки права и свободи. Този медицински проблем се използва по един недопустим начин за всякакви цели, това не бива да се допуска. “ – каза д-р Мангъров.

„Аз съм тук с хората от АБВ, защото те са хора, които споделят моите възгледи и считам, че са почтени хора, това което става сега трябва да се промени. Да започнем да действаме по нормалния начин, както човечеството е действало до сега при подобни пандемии, защото ако това не се промени, може да сте сигурни, че в следващите години ще живеем много трудно.“ – допълни доц. Мангъров.