През 2021 г. Младежки дом – Пазарджик празнува 50 години. Младежки дом – Пазарджик е пространство успяло да подслони и съхрани младежката дързост. Превръща се в дом, който утолява жаждата на всяка младост да се изяви.

Уеб кампанията по представяне на нашата история, срещите с личности повлияли или повлияни от времето прекарано в Младежки дом  продължава в ритъма на нашият събитиен календар. 

На първи март отбелязваме Деня на любителското творчество – празникът, обединяващ хора с различни професии, възраст и пол, които не жалят сили и време, и които влагат цялото си сърце в любимото занимание и довеждат до всеки един от нас богатството и мъдростта на словото, театъра, музиката, танца, изобразителното изкуство.

Март е и месецът, който всяка година посвещаваме на театъра. През този месец ще покажем поздрави и визитки на всички хора свързани с театъра през годините, които са били част от нашите събития, които са влюбвали хиляди младежи в изкуството на театъра, и които са избрали да поемат по професионалния път на режисьори и актьори. Ще покажем архивни видеокадри от най-големият ни форум за младежки любителски театър – Международният младежки театрален фестивал „Океан от любов“. Ще обърнем поглед и към провежданият от 2016 г. Мартенски театрален маратон, на който даваме сцена на млади професионални творци да покажат своите независими проекти.

Всичко това може да  проследите чрез каналите ни в социалните мрежи Фейсбук; Инстаграм; YouTube  и специалният ни блог [https://blog.mdompazardjik.com/].