Откриваме по една свободна за wifi зона в малките населени места в област Пазарджик. Това заяви водачът на листата на Коалиция „БСП за България” в село Црънча, където връчи документи за осигурения интернет около храма „Покров Богородичен” и техническото съоръжение. „Преди 170 години една информационна агенция започва своята работа, разпространявайки новини с пощенски гълъби, днес обаче научаваме новостите от света чрез интернет .

Управляващите от ГЕРБ похарчиха 2 милиарда за електронно правителство и дигитализация, но хората не усетиха ефект от това, категоричен бе Милев. Той припомни, че само на няколко километра от емблематичното село, което се прочу с каузите си за спасяването на гората и училището си от продажба, се открива нов военен учебен корпус, за който са осигурени 50-60 милиона.

„Жителите на Црънча и съседните села събираха справедлива подписка срещу тези действия, но всеки с грижите си, управляващите – за военните, ние – за хората, коментира Пламен Милев.

В рамките на кампанията открихме вече информационни офиси в няколко града в област Пазарджик, ще открием и по една свободна за wifi зона в малките населени места, защото грижата за хората не може да бъде пренебрегвана, подчерта той. В инициативата се включиха кандидатите за народни представители Петя Цанкова, Лиляна Мърхова – Присадникова, Надя Клисурска  – Жекова, Георги Янкулов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!