Имаме енергия и воля за промяна, заедно можем да я постигнем, с тези думи се обърна водачът на листата на Коалиция „БСП за България” Пламен Милев към жители на Белово, с които разговаря в днешния пазарен за града ден.

Имаме конкретен план за управление, който отговаря на проблемите и очакванията на хората и доказахме, че сме последователни в позициите си, категоричен бе Милев. „Намаляване на бюрокрацията и реална подкрепа за производството, за да може да създава работни места и да не обезлюдява регионът, е наша спешна задача, каза Милев.

Сериозна реформа и в здравеопазването, така че да се лекуваме в болници, които не са търговски дружества, е също сред важните ни ангажименти. Искаме да помогнем на децата да растат образовани и обгрижвани, а не функционално неграмотни. 12 години ГЕРБ ги е грижа повече за асфалта, отколкото за хората. Създадоха хаос и във ваксинацията, играят си на проба-грешка със здравето на българския народ, с оцеляването на някои от браншовете.

Време е държавата да има визия за развитие, с грижа за хората, посочи Пламен Милев. Заедно с кандидатите за народни представители Петя Цанкова, Гълъбина Карамитрева, Стойко Стефанов, който е родом от Белово, Петя Крушева, Надя Клисурска-Жекова, Александър Велчев и Георги Янкулов беше организирано почистване на паметника на Александър Пипонков – Чапай и облагородяване на площта около него с цветя.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!