Нашата цел е да върнем нормалността и законността в държавата след 4-ти април, това заяви водачът на листата Коалиция „БСП за България” на среща с жители на Пазарджик Пламен Милев. Категорично показахме, че сме алтернатива, нашата програма е обсъдена с българския народ, посочи Милев. Това, което направиха ГЕРБ е пълна феодализация, усвояване на средства от привилегировани и дори в кризата с Ковид това се прояви – ваксини за едни има, за други – няма, отбеляза водачът на листата за област Пазарджик.

Това, което предлагаме ние е повишаване на доходите за младите семейства и възрастните хора. Предвиждаме пакет от мерки в размер от 650 млн. лв. за семействата. Звучат много, но това е сума, която за два месеца се изсипва от джипката. Ако продължаваме в тази посока, държава няма да има. Не се страхувайте, страхът няма да ни помогне, излезте и гласувайте, колкото повече хора гласуват, толкова по-малко значение ще има купеният и контролираният вот, каза Пламен Милев.

„Политика не е мръсна дума, когато се прави от хора, които работят с чисто сърце”, акцентира втората в листата Петя Цанкова. „Управляващите не подкрепиха обикновения човек, работещия, майката, която остана да гледа децата си, защото учат онлайн, малкия бизнес, който едва оцелява”, категорична бе Надя Клисурска-Жекова. „Излезте и гласувайте на 4 април, смисъл има, промяната е възможна”, призова Лиляна Мърхова-Присадникова. В срещата участваха също кандидатите за народни представители Гълъбина Карамитрева, Александър Чалъков, Гергана Ичева, Александър Кобаков и Георги Янкулов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!