Закриваме кампанията, така както я започнахме и проведохме въпреки извънредните условия – с грижа за хората, с грижа за всеки град и село в област Пазарджик. Това посочи водачът на листата на Коалиция „БСП за България” Пламен Милев.

Днес той откри още една безплатна wifi зона в село Черногорово в района около местното читалище. Избрахме да изпратим своето послание от това населено място, защото точно тук преди година жителите показаха, че с обединени усилия могат да преборят контролирания вот и бъдещето на мястото, в което живеят, в което отглеждат децата си, си заслужава куражът, каза Милев.

Заедно с кандидатите за народни представители Лиляна Мърхова – Присадникова и Надя Клисурска – Жекова, Пламен Милев обогати и книжния фонд на библиотеката в читалище „Христо Ботев” по повод Международния ден на детската книга. „Българските читалища са уникална културна институция , каквото няма никъде другаде в Европа, в тях се съхранява духът и традициите ни, възпитава се родолюбието.

Област Пазарджик има славна история, всяка година се връщаме с преклонение към бунтовния април, отвоювал свободата ни. От всеки един от нас зависи и бъдещето на България, което ще изберем. На 4 април ни предстои да избираме между обществото на гражданите и олигархията.

Предстои ни да избираме между достойнството и унижението, между морала и корупцията, между ясни решения и срутища. Аз избирам свободата и вярвам, че и гражданите на област Пазарджик ще изберат с грижа за България”, каза Пламен Милев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!