ВК Хебър се наложи убедително в първия финален плейоф от Суперлигата срещу Нефтохимик. С изключително добра игра нашите момчета показаха, че когато имат ясна цел не се спират пред никакви трудности. В днешната среща ВК Хебър загуби първия гейм с 25:27, спечели втория с 25:23, третият отново беше наш с 25:16, а четвъртият отново дойде при нас с 25:17.

Липсващата публика сякаш присъстваше в залата, защото се усещаше подкрепата на всеки един от зрителите и нямаше как да бъде инак, защото преди срещата волейболните тигри обявиха, че ще играят за публиката и този мач се посвещава на нея.

Хебър бе изключителен домакин и дори без публика днес тимът беше в кондиция и се чувстваше комфортно. Двубой ще има и утре от 17:00 часа в пазарджишката зала „Васил Левски“. 

Регламентът за финалния плейоф предвижда да се играе до три победи от пет възможни мача. Като по-предностоящ в редовния сезон, домакин на първите две срещи е Хебър.

Реваншите са насрочени за 15 и 16 април от 18:30 часа в бургаската зала „Младост“. При достигане до пети решителен двубой, то той ще бъде отново в Пазарджик, на 18 април от 17:00 часа.

Бъдете пред екраните на Диема Спорт и утре когато волейболистите, водени от Александър Попов ще играят с бургазлии от 17:00 часа в пазарджишката зала „Васил Левски“.