Писателят Илия Михайлов ще ви продаде книга с автограф тази събота, а средствата от най-новата му творба „Ежедневности“ ще бъдат дарени на Детското отделение по онкология и хематология при УМБАЛ „Св. Георги“ – гр. Пловдив.

Цената на едно копие е 12 лв. , а ако нямате възможност да присъствате на събитието, което ще се състои пред офиса на фондация „Арт Ангел“ на ул. „Пейо Яворов“ (до бившето кино ОФ, срещу Регионалното управление по образованието – гр. Пазарджик), можете да заявите книга и на адрес извън Пазарджик.

„На базара ще можете да се срещнете с мен и с авторката на невероятните графики в книгата – моят приятел и колега художничката Дияна Николова„, заяви Илия Михайлов.
„Припомням, че на същото място, преди около година, направихме същото нещо с предпоследната ми книжка („Автобус за някъде“). Събраните тогава пари дарихме на МБАЛ – Пазарджик.
Ако не сте от Пазарджик, но желаете да ме подкрепите, закупувайки книжката, моля напишете ми съобщение с вашия телефон и офис на ЕКОНТ, до който да я изпратя.“ – каза още Михайлов.