В затворените участъци се допускат само тролейбусите.

Във връзка с предстоящите планирани дейности по освежаване на хоризонталната пътна маркировка на уличната мрежа на Пазарджик от Общината съобщават, че утре и в следващите дни предстои да бъдат въведени временни ограничения, и промени в организацията на движението на МПС в областния център.

Тези дейности ще наложат временна организация на движението на автобусите по линия №10 утре, след 18:00 часа.

Ограниченията и промените не се отнасят за автомобилите на специален режим и за тролейбусния транспорт.

А иначе, утре от 18:00 до 21:30 часа ще бъде преустановено движението на МПС по бул. “България“ в участъка от кръстовището с „Цар Шишман“ до кръстовището с ул. „Виделина“ и ул. „Ал. Батенберг“, както и по ул. „Екзарх Йосиф“ от кръстовището с ул. „К. Величков“ до кръстовището с бул. „България“.

На 29-ти април, в часовия диапазон от 18:00 до 21:30 ще бъде преустановено движението на МПС по бул. “България“ в участъка от кръстовището с ул. „Виделина“ и ул. „Ал. Батенберг“ до северното кръгово кръстовище на моста на река „Марица“.

   В следващите дни ограничения в придвижването ще има на първи и на трети май. От 07:00 до 17:00 часа ще бъде преустановено движението на МПС по ул. „Хан Крум“ в участъка от кръстовището с бул. „Георги Бенковски“  до кръстовището с ул. „Екзарх Йосиф“ и ул. „Найчо Цанов“.

В същия часови диапазон, но на трети май маркировка ще се полага на ул. „Екзарх Йосиф“. В тази връзка ще бъде преустановено движението на МПС в участъка от кръстовището с ул. „Найчо Цанов“ до кръстовището с бул. „България“.

В затворените участъци ще бъдат пропускани само автомобилите със специален режим и тролейбусите.